'
  KeaLomat KeaMkit Hinnastot Ota yhteytt Yhteystiedot  
| In English


ILVINKI 1 ESITTELY JA KUVAT

 
Katso kuvia KARTTA

Kelohuvila Ilvinki 1 hinnat kevät 2019:

16.02-5.5.2019 1200,00€ viikko max. kuudelle, lisähenkilöt max. kolme, lisähinta.

Loppusiivous 75,00€. Voit tehdä loppusiivouksen listamme mukaan myös itse.
Lakanat ja pyyhkeet 17,00€ setti = aluslakana, pussilakana, tyynyliina, iso kylpypyyhe ja pienempi kasvo/käsipyyhe. Voit tuoda myös halutessasi omat liinavaatteet ja pyyhkeet mukanasi.


LAPINHENKINEN KELOHUVILA ILVINKI 1
Ylläksen parhaalla paikalla – Nilivaarassa on kaunis kelohuvila Ilvinki. Terassilta ja ikkunoista avautuvat näkymät näkymät Yllästunturille. Iltapäivän aurinko paistaa terassille auringonlaskuun saakkka. Ilvinki 1 sijaitsee kauniilla tontilla, rauhallisessa paikassa päättyvän tien varrella.

Kelohuvila on rakennettu lappilaisella ammattitaidolla veistäen keloa hirsi hirreltä käsityönä.

Rakennus on sisustukseltaan hienostunut, tunnelmallinen asuinympäristö lomallesi: Lapinhenkiset sisustusmateriaalit ovat huolella valittu: kelohirsi, kelotuppilauta, ruostumaton teräs ja luonnonkivi vuorottelevat pehmeiden, värikylläisten sohvan ja nojatuolien ja hyvien vuoteiden kanssa.

Tunnelmallinen valaistus korostaa lappilaisia yksityiskohtia. Kaunis, lasiluukullinen luonnokivitakka luo viihtyvyyttä lomallesi. Rajaton määrä takkapuita sisältyy vuokrahintaan.

Kelohuvilan alakerta on kooltaan 63m2: tilava tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta: suuremmassa makuuhuoneessa on kaksi parivuodetta ja pienemmässä makuuhuoneessa yksi parivuode, ei kerrossänkyjä! Yläkerrassa on parvi 12 m2, jossa muhkeat patjat 3 henkilölle.

Sauna, pesuhuone ja WC, koko tilava talon levyinen terassi länteen Yllästunturinäkymin. Aurinko paistaa terassille koko iltapäivän auringonlaskuun saakka.

Eteisessä, saunassa, pesuhuoneessa ja WC:ssä on laattalattia ja makuuhuoneissa mäntylattia - kaikissa edellämainituissa on lattialämmitys. Tuvassa on mäntylattia ja sähköpatteri- ja kattolämmitys sekä ilmalämpöpumppu.

Monelle lomalaiselle hyvä ruoka on tärkeä osa vapaa-aikaa. Ilvinki 1:n keittö, kuten kaikki Kealomien keittiöt, on poikkeksellisen suuri sillä se on omistettu hyvän ruuan ystäville - työtasotillaa riittää. Voit paistaa, loimuttaa tai grillata myös avotulella -takka on ruuanlaittokorkeudellasähkölieden vieressä.

Pihalla on myös ulkotulisija, jossa voit paistaa vaikka lättyjä, loimuttaa kalaa tai grillata makkaroita tikun nokassa tai muuta ruokaa ritilällä.

Kaikki kodinkoneet ovat ruostumatonta terästä ja uusia. Ruuanlaitto- ja tarjoiluastiastot ovat erittäin monipuoliset ja tasokkaat ja runsaat, joten vaativakin kattaus onnistuu. Mm. vesi- viini-, kuohuviini-,viski-, konjakki-, snapsi lasit ovat kauniissa kelohirsi-peilihyllyssä odottamassa käyttäjää. Kaikki keittiön kodinkoneeet ovat ruostumatonta terästä ja uusia. Laadukkaat astiastot ovat 10 hengelle.

Autojen lämmitykseen ajastettava lämmitystolppa on pihassa talon vieressä.

Karaokelaitteet ovat jokaisessa Ilvinki-loma-asunnossa

Pihassa olevassa kelohirsirakennuksessa on puuvarasto ja voitelupöytä, jossa suksien voiteluteline.

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Lasten pulkat, lumilelut ja lumilapiot vapaasti käytettävissä, myös lasten hiihto-ja laskettelusuksia on joitakin kokoja. Ilvinki 1:ssa on myös syöttötuoli, vauvan sänky ja potta. Erikseen sovittaessa lasten vetoahkio ja lasten Fjällräven- kantorinkka ilman lisäveloitusta.

Äkäslompolon kyläbussin ja Skibussin pysäkille on matkaa 200 metriä.

Ilvinki 1:n osoite on Auttontie 1, 95970 Äkäslompolo
ja sijaintikoordinaatit N 7502565 E 2508531

Ilvinki 1  pohjapiirros. Parvi on saunan, pesuhuoneen, eteisen ja keittiön päällä Pihassa on ulkorakennus, jossa voitelupöytä ruuvipenkkeineen Ilvinki 1, parvi, paksut patjat 3-4 henkilölle
Sohva ja kivi/kelopöytä Ilvinki 1 Pienemmän makuuhuoneen parivuode Hyvälle ruualle runsas ja kaunis astiasto
Ilvinki 1:n terassilta Yllästunturi näkyy iltapäivän auringon paisteessa Pesuhuoneessa pesukone ja reilu kaappi hygieniatavaroille sekä lasi- ja kelotuppilautahyllyt Ruokailu,- ikkunat Lapin luontoon, Mitsubishi-ilmalämpöpumppu
Poroja Ilvinki pihassa Ilvinki 1, sauna Ilvinki 1 keittiö ruostumatonta terästä, pähkinää, mäntyä ja lunonnonkiveä. Takka=ruuanlaittokorkeus
Ilvinki 1 sauna, sähkökiuas ajastimella, tummennettu lasiovi Suurempi makuuhuone - kaksi parivuodetta Ilvinki 1 iltapäivän kevätauringossa
Ilvinki 1, parvi kolmelle henkilölle, reilut 90 cm patjat, puhallin viilentää parven Ilvinki 1 runsas  lasisto kelo/peilihyllyissä Ilvinki 1 isommassa makuuhuoneessa kaksi samanlaista keloparivuodetta
Ilvinki 1:n pihassa on ulkotulipaikka   


||  Esittely ja kuvat  ||  Tarkemmat tiedot  ||  Etäisyydet  ||  Kartta  ||  Hinnasto  ||


PÄÄSISÄISENÄ PERUUTUS!
13-28.4.2019

Kelohuvila Ilvinki 2
4 makuuhuonetta
8+4 henkilöä
Peruutushinnat esimerkiksi:
4 vrk pääsiäispyhinä vain
1.500,00eur sis. hissilipun*
7 vrk pääsiäispyhinä vain
1.800,00eur sis. hissilipun*
13-18.4 la-to 22-28.4. ma-su
130eur vrk! min. 4 vrk!

*Firmalipulla voivat laskea koko loma-ajan kaikki loma-asunnossa asuvat vaikka saman päivän aikana, ei kuitenkaan yhtäaikaa.
Hissilipulla SkiBussi/kyläbussi on ilmainen. Kyläbussi- ja SkiBussipysäkille 200m.

Kelohuvila Ilvinki 3
3 makuuhuonetta
6+2 henkilöä
Peruutushinta esimerkiksi
4 vrk pääsiäispyhinä vain
990,00eur
7 vrk pääsiäispyhinä vain
1.300,00eur
13-18.4 la-to tai
22-28.4. ma-su
180,00eur vrk

VAPPUNA TARJOUSHINTA!
27.4.-2.5.2019
Kelohuvila Ilvinki 1
2 makuuhuonetta+parvi
6+2 henkilöä
150,00eur vrk sis. hissilipun*
norm. 215,00-ei hissilippua!
Min. 4 vrk.

*Firmalipulla voivat laskea koko loma-ajan kaikki loma-asunnossa asuvat vaikka saman päivän aikana, ei kuitenkaan yhtäaikaa.
Hissilipulla SkiBussi/kyläbussi on ilmainen. Kyläbussi- ja SkiBussipysäkille 200m.

Rajoittamaton määrä takkapuita sisältyy kaikkien KeaLomien kelohuviloiden vuokrahintaan!

Kysy 040 580 1490 Erja
tai lähetä sähköposti erja.kallio@kealomat.fi


Kuvassa tunnelmallinen Ilvinki 1:n tupa.

Kelohuvila Ilvinki 1 sijaitsee Äkäslompolon arvostetuimmalla alueella, Nilivaarassa.

Kaikkien Ilvinki-mökkien ikkunoista ja iltapäivän aurinkoisilta terasseilta näkymät Yllästunturille.
ILVINKI KELOHUVILAT - YLELLISTÄ LOMA-ASUMISTA TAVALLISEN HINNALLLA!Ylempi kuva: Kelohuvila Ilvinki 3 oleskelu. Alempi kuva: Kelohuvila Ilvinki 2 oleskelu.
Ilvinki 2:n ja Ilvinki 3:n keittiöt ovat tammea, pähkinää, kelohonkaa ja kaikki kodinkoneet ruostumatonta terästä!
 
Päivitetty  12.4.2019