'
  KeaLomat KeaMkit Hinnastot Ota yhteytt Yhteystiedot  
| In English


KELOHUVILA LAPIN ILVINKI 2 ESITTELY JA KUVAT

 
Katso kuvia KARTTA

Kelohuvila Lapin Ilvinki 2

Ylläksen parhaalla paikalla – Nilivaarassa. Mökin ikkunoista ja terassilta näkymät Yllästunturille. Aurinko paistaa koko iltapäivän auringonlaskuun saakka terassille.

Huvila on rakennettu tosi järeästä kelohirrestä, halkaisijaltaan 35-40 cm, lappilaisella ammattitaidolla paikalla hirsi hirreltä veistäen. Rakennus on sisustukseltaan hienostunut, tunnelmallinen asuinympäristö lomallesi.

Sisustusmateriaalit on huolella valittu: kelohirsi, kelotuppilauta, tammi, pähkinä, lämpökäsitelty haapa, tervaleppä, ruostumaton teräs ja luonnon laattakivi vuorottelevat pehmeiden, värikylläisten sohvien ja nojatuolien ja hyvien vuoteiden kanssa. Tunnelmallinen valaistus korostaa sisustuksen lappilaisia yksityiskohtia.

Lapin Ilvinki 2:n sisäänkäynti ja parkkipaikka sijaitsee kokonaan suuren talon eri puolella kuin toisen asunnon, Lapin Ilvinki 3:n pääovi ja parkkipaikka. Asuntojen välissa on 30 cm:n paksuinen kiviseinä, joka korostaa loma-ausunnon rauhaa ja yksityisyyttä.

Lapin Ilvinki 2 on suurempi paritalon asunnoista alhaalla tilaa on 70 m2: tupakeittö, kahden hengen makuuhuone erillisvuotein, jotka voidaan yhdistää ja kolmen hengen makuuhuone, jossa on järeä kehonkainen vuodekokonaisuus: alhaalla on parivuode ja ylhäällä vuode yhdelle. Saunaosastolla on sauna, jossa sähkölämmitteinen pukuhuoneesta ohjattava ruostumaton terästä oleva kiuas, pesuhuoneessa kaksi suihkua ja pukuhuonesta ovi suoraan ulos aurinkoiselle, isolle terassille - Yllästunturinäkymin.

Yläkerrassa tilaa on 35 m2: kaksi makuuhuonetta, joista suurempi on nejälle henkilölle erillisvuotein, jotka voidaan yhdistää kahdeksi parivuoteeksi ja toinen makuuhuonen kahdelle henkilölle erillisvuotein. Yläkerran suuremmassa makuuhuoneessa on asunnon toinen televisio audio- ja dataliittimineeen.

WC on sekä ylä- että alakerrassa.

Koneellinen ilmanvaihto varmistaa isommankin lomaseurueen viihtymisen. Alakerrassa lattioissa jalalle miellyttävä lattialämmitys. Yläkerrassa patterilämmitys. Lasiluukkullinen luonnonkivitakka tuo Lapin tunnelmaa - rajoittamaton määrä takkapuita sisältyy vuokraan

Lapin Ilvinki 2:n keittiö on rakenettu hyvän ruuan ystäville - tilaa on useammallekin lomakokille. Erittäin monipuolinen, runsas ja korkealaatuinen ruuanlaitto- ja tarjoiluastiasto on 12 hengelle, joten vaativakin kattaus onnistuu. Jatkettava ruokapöytää venyy 12 ruokailijalle.

TV on sekä alakerrassa että yläkerrassa!

Jokaisessa huoneessa on palovaroittimet

Suuri terassi aukeaa länteen ja Yllästunturi näkyy hienosti. Terassilla istumaikkoja suurellekin ryhmälle ja pöytäryhmä vaikka ulkoruokailuun. Pihassa on varastorakennus, jossa voitelupöytä suksien voitelutelineineen sekä polttopuut ja lasten lumilelut/pulkat.

Karaokelaitteet - ota omat karaoke-DVD:t mukaan!

Erikseen sovittaessa lasten vetoahkio ja lasten Fjällräven- kantorinkka , vauvasänky, syöttötuoli, Erikseen sovittaessa kesällä polkupyöriä ja pieni soutuvene/jolla ja henkilöauton peräkärry sen kuljettamiseen.

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Lapin Ilvinki 2:n osoite on Auttontie 1, 95970 Äkäslompolo
ja sijaintikoordinaatit N 7502565 E 2508531

KELOHUVILA LAPIN ILVINKI 2 HINNAT 2021

20.2. - 2.5.2021 alkaen 1.700,00eur/viikko. 260,00 eur vrk. Min. 4 vrk. - kysy lyhyempiä jaksoja, esim peruutusviikoilla.

Pääsiäisviikoilla 13 ja 14 hinta alkaen 1900,00eur/viikko

2.5.-1.12.2021 alkaen 150,00eur/vuorokausi
Min. 3 vuorokautta. Viikonloppu pe-su 450,00eur, lisävuorokaudet 150,00eur. Alennus 7 vrk tai enemmän 10%

1-18.12.2021 vuorokausi 180,00eur. Min. 4 vrk.

18.12.2021 - 10.1.2022 vuorokausi 340,00eur.

Kesä ja syksy, ensilumi sekä joulu-uusivuosi-loppiainen sekä talvi 20.2. saakka:
VUOKRA-AIKA VOI ALKAA JA PÄÄTTYÄ VALITSEMANASI AJANKOHTANA

VUOKRAHINNAT MAX. 8 HENKILÖLLE, LISÄHENKILÖT - MAX 3 HENKILÖÄ - KAUDEN MUKAAN LISÄHINTA.

Kysy mahdollisia peruutusviikkoja - saat ne tosi edulliseen hintaan! Peruutusviikoina vuokra-aika voi olla lyhyempikin esim. 2-4 vrk ------------------------------------------------------------------------- Sesongilla viikot 8-18 vuokra-aika on pääsääntöisesti viikko. Lomaviikko alkaa lauantaina kello 16 ja loppuu kello 11 ellei toisin ole sovittu. Sesonkien ulkopuolella vuokra-aika voi olla myös viikonloppu, juhlapyhä tai arkisin min. 3 vrk ja tulo ja lähtemisaika asiakkaan toiveen ja mahdollisuuksien mukaan.

Loppusiivous 120,00€. Voit tehdä loppusiivouksen listamme mukaan myös itse.
Lakanat ja pyyhkeet 20,00€ setti = aluslakana, pussilakana, tyynyliina, iso kylpypyyhe ja pienempi kasvo/käsipyyhe. Voit tuoda myös halutessasi omat liinavaatteet ja pyyhkeet mukanasi.Ilvinki2 -  alakerran wc Ilvinki 2 -keittiö, tammea, pähkinäpuuta, ruostumatonta terästä, luonnonlivitakka Yläkerran makuuhuone 2 henkilölle. Vuoteet voi yhdistää.
Ilvinki 2 saunan pukuhuone ja ovi terassille. Pesukone ja kuivauskaappi Terassi, pöytäryhmä ja runsaasti istuimia Yllästunturi näkyy tuvan suurista ikkunoista ja terassilta
Ilvinki 2 -alakerta päämakuuhuone kahdelle, myös rinnnakkain ja  makuuhuone kolmelle Ilvinki 2, sisäänkäynti parkkipaikalta, jossa autolämmitystolppa
Ilvinki 2 - yläkerran suurempi makuuhuone 4 hengelle, vuoteet voi erottaa yksittäisvuoteiksi. Lisävu Ilvinki 2 - sauna, leppää, lämpökäs. haapaa, led-valaistus. Saunassa ja pesuhuoneessa on  ikkuna. Julkisivu, pääsisäänkäynti parkkipaikalta, taustalle vasemmalla suksien hoito ja puuvarasto
Ilvinki 2 - alakerran makuuhuone , parivuode ja yksittäisvuode järeää kelohonkaa. Ilvinki 2, oleskelu, keloa, kelotuppilautaa, laattalattia, jossa lattialämmitys Ilvinki 2 - sauna: leppää, lämpökäs. haapaa, lasitiiltä, kiuas ruostumatonta terästä.
Ilvinki 2 -päämakuuhuone, vuoteet voi erottaa yksittäisvuoteiksi Yläkerrassa erillisvuoteet voi siirtää asukkaiden tarpeen mukaan ilvinki 2a, sauna pukuhuone, ovi ja ikkuna isolle terassille
Poro Ilvinki 2:n pihassa
Ilvinki 2, suihkut saunan pesuhuoneessa Revontulet juoksevat Ylläksen yössä Varasto, jossa suksien huoltopöytä voitelutelineineen ja puuvarasto
Voiteluteline piharakennuksessa. Lapsille myös pulkkia, leluja, lumilapioita  


||  Esittely ja kuvat  ||  Tarkemmat tiedot  ||  Etäisyydet  ||  Kartta  ||  Hinnasto  ||


Kysy vapaata lomamökkiä loma-ajallesi! 040 580 1490 Erja
tai lähetä sähköposti erja.kallio@kealomat.fi

Rajoittamaton määrä takkapuita sisältyy molempien KeaLomien loma-asuntojen vuokrahintaan!


Kuvassa tunnelmallinen Lapin Ilvinki 1:n tupa.

Lapin Ilvinki-kelohuvilat sijaitsevat Äkäslompolon arvostetuimmalla alueella, Nilivaarassa.

Molempien Lapin Ilvinki-loma-asuntojen ikkunoista ja iltapäivän aurinkoisilta terasseilta näkymät Yllästunturille.
ILVINKI KELOHUVILAT - YLELLISTÄ LOMA-ASUMISTA TAVALLISEN HINNALLLA!Ylempi kuva: Kelohuvila Lapin Ilvinki 1, monipuolinen tupakeittiö - takka ruuanlaittokorkeudella!
. Alempi kuva: Kelohuvila Lapin Ilvinki 2 oleskelu.
 
Päivitetty  30.4.2021