'
  KeaLomat KeaMkit Hinnastot Ota yhteytt Yhteystiedot  
| In English


ILVINKI 2 ESITTELY JA KUVAT

 
Katso kuvia KARTTA

PREMIUM KELOHUVILA ILVINKI 2

Ylläksen parhaalla paikalla – Nilivaarassa. Mökin ikkunoista ja terassilta näkymät Yllästunturille. Aurinko paistaa kokoiltapäivän auringonlaskuun saakka terassille.

Huvila on rakennettu tosi järeästä kelohirrestä halkaisijaltaan 35-40 cm, lappilaisella ammattitaidolla paikalla veistäen. Rakennus on sisustukseltaan hienostunut, tunnelmallinen asuinympäristö lomallesi.

Sisustusmateriaalit on huolella valittu: kelohirsi, kelotuppilauta, tammi, pähkinä, lämpökäsitelty haapa, tervaleppä, ruostumaton teräs ja luonnon laattakivi vuorottelevat pehmeiden, värikylläisten sohvien ja nojatuolien ja hyvien vuoteiden kanssa. Tunnelmallinen valaistus korostaa sisustuksen lappilaisia yksityiskohtia.

Ilvinki 2:n sisäänkäynti ja parkkipaikka sijaitsee kokonaan suuren talon eri puolella kuin toisen asunnon, Ilvinki 3:n pääovi ja parkkipaikka. Asuntojen välissa on 30 cm:n paksuinen kiviseinä, joka korostaa loma-ausunnon rauhaa ja yksityisyyttä.

Ilvinki 2 on suurempi paritalon asunnoista alhaalla tilaa on 70 m2: tupakeittö, 2-hengen makuuhuone erillisvuotein, jotka voidaan yhdistää ja 3-hengen makuuhuone, jossa on järeä kehonkainen vuodekokonaisuus: alhaalla on parivuode ja ylhäällä vuode yhdelle. Saunaosastolla on sauna, kahden suihkun pesuhuone ja pukuhuone, josta loma-asunnon toinen ulko-ovi aurinkoiselle, länteen aukeavalle isolle terassille - Yllästunturinäkymin.

Yläkerrassa tilaa on 35 m2: kaksi makuuhuonetta, joista suurempi on 4 henkilölle erillisvuotein, jotka voidaan yhdistää kahdeksi parivuoteeksi ja toinen makuuhuonen kahdelle henkilölle erillisvuotein. Yläkerran suuremmassa makuuhuoneessa on asunnon toinen televisio audio- ja dataliittimineeen.

WC on sekä ylä- että alakerrassa.

Koneellinen ilmanvaihto varmistaa isommankin lomaseurueen viihtymisen. Alakerrassa kivilattiat, joissa jalalle miellyttävä lattialämmitys. Lasiluukkullinen luonnonkivitakka tuo Lapin tunnelmaa - rajoittamaton määrä takkapuita sisältyy vuokraan

Ilvinki 2:n keittiö on rakenettu hyvän ruuan ystäville - tilaa on useammallekin lomakokille. Erittäin monipuolinen, runsas ja korkealaatuinen ruuanlaitto- ja tarjoiluastiasto on 12 hengelle, joten vaativakin kattaus onnistuu. Ruokapöytään mahtuu 12 ruokailijaa.

TV on sekä alakerrassa että yläkerrassa!

Suuri terassi aukeaa länteen ja Yllästunturi näkyy. Terassilla istumaikkoja suurellekin ryhmälle ja reilun kokoinen pöytä, vaikka ulkoruokailuun.>br>
Pihassa on varastorakennus, jossa voitelupöytä voitelutelineineen sek polttopuut ja lasten lumilelut/pulkat. Varastossa on myös joitakin kokoja lasten hiihto- ja laskettelusuksia monoineen. ä.

Karaokelaitteet - ota omat karaoke-DVD:t mukaan!

Erikseen sovittaessa lasten vetoahkio ja lasten Fjällräven- kantorinkka , vauvasänky, syöttötuoli, Erikseen sovittaessa kesällä polkupyöriä ja pieni soutuvene ja henkilöauton peräkärry sen kujettamiseen.

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Ilvinki 2:n osoite on Auttontie 1, 95970 Äkäslompolo<
ja sijaintikoordinaatit N 7502565 E 2508531

KELOHUVILA ILVINKI 2 SOPII ERINOMAISESTI MYÖS YRITYS- JA EDUSTUSKÄYTTÖÖN!
YHDESSÄ ILVINKI 1-, ILVINKI 2- JA ILVINKI 3-KELOHUVILOISSA TILAA ON JOPA YLI 25 HENGEN RYHMÄLLE - SAMALLA TONTILLA OLEVISSA KELOHUVILOISSA.

LOMA-ASUMISEN AATELIA YLLÄKSELLÄ!Ilvinki2 -  alakerran wc Ilvinki 2 -keittiö, tammea, pähkinäpuuta, ruostumatonta terästä, luonnonlivitakka Yläkerran makuuhuone 2 henkilölle. Vuoteet voi yhdistää.
Ilvinki 2 saunan pukuhuone ja ovi terassille. Pesukone ja kuivauskaappi Ilvinki 2 -isot ikkunat tuovat valoa tupaan ja saunan pukuhuoneesta pääsee suoraan terassille Iltapäivän aurinkoinen terassi Yllästunturinäkymin
Ilvinki 2 - yläkerran suurempi makuuhuone 4 hengelle, vuoteet voi erottaa yksittäisvuoteiksi. Lisävu Ilvinki 2 - sauna, leppää, lämpökäs. haapaa, led-valaistus. Saunassa on ikkuna. Julkisivu, pääsisäänkäynti parkkipaikalta, taustalle vasemmalla suksien hoito ja puuvarasto
Ilvinki 2, oleskelu, keloa,kelotuppilautaa, laattalattia, jossa lattialämmitys Ilvinki 2 - sauna: leppää, lämpökäs. haapaa, lasitiiltä, kiuas ruostumatonta terästä. ilvinki 2 -yläkerran pienmpi makuuhuone kahdelle. Yksittäisvuoteet voi yhdistää.
Yläkerrassa erillisvuoteet voi siirtää asukkaiden tarpeen mukaan ilvinki 2a, sauna pukuhuone, ovi ja ikkuna isolle terassille Ilvinki 2, sauna: leppää, lämpökäiteltyä haapaa ja lappilaista kelohirttä
Ilvinki 2, suihkut saunan pesuhuoneessa Revontulet juoksevat Ylläksen yössä Pihassa on ulkorakennus, jossa suksien voiteluteline tukevalla pöydällä.
Ilvinki 2, ruokailu, keittiö, tammea, pähkinäpuuta, ruostumatonta terästä, luonnonkivitakka - rajoit   


||  Esittely ja kuvat  ||  Tarkemmat tiedot  ||  Etäisyydet  ||  Kartta  ||  Hinnasto  ||


HISSILIPPUTARJOUS 2.1.-16.2.2019!
Kaikissa Ilvinki-kelohuviloissa ilmainen hissilippu (firmalippu) loma-ajaksi! Lipulla voi laskea kaikki loma-asunnossa asuva, ei kuitenkaan yhtäaikaa.

Tällä hissilipulla SkiBussi on ilmainen. SkiBussipysäkille 200m.

Rajoittamaton määrä takkapuita sisältyy kaikkien KeaLomien kelohuviloiden vuokrahintaan!

Kysy 040 580 1490 Erja
tai sähköpostilla
tai lähetä s-posti erja.kallio@kealomat.fiOta yhteyttä! erja.kallio@kealomat.fi puhelin 040 580 1490


Kelohuvila Ilvinki 1 sijaitsee Äkäslompolon arvostetuimmalla alueella, Nilivaarassa. Kaikkien Ilvinki-mökkien ikkunoista ja iltapäivän aurinkoisilta terasseilta näkymät Yllästunturille.
Kuvassa tunnelmallinen Ilvinki 1:n tupa.
ILVINKI KELOHUVILAT - YLELLISTÄ LOMA-ASUMISTA TAVALLISEN HINNALLLA!Ylempi kuva: Kelohuvila Ilvinki 3 keittiö.
Alempi kuva: Kelohuvila Ilvinki 2 keittiö.
Keittiöt tammea, pähkinää, kelohonkaa ja kaikki kodinkoneet ruostumatonta terästä!
 
Päivitetty  9.1.2019