'
  KeaLomat KeaMkit Hinnastot Ota yhteytt Yhteystiedot  
| In English


ILVINKI 2 ESITTELY JA KUVAT

 
Katso kuvia KARTTA

Premium Kelohuvila Ilvinki 2 hinnat kevät 2019:

16.02-5.5.2019 1.600€ viikko max. kahdeksalle, lisähenkilöt max. kolme, lisähinta.

Loppusiivous 100,00€. Voit tehdä loppusiivouksen listamme mukaan myös itse.
Liinavaatteet 17,00€ setti = aluslakana, pussilakana, tyynyliina, iso kylpypyyhe ja pienempi kasvo/käsipyyhe. Voit tuoda myös halutessasi omat liinavaatteet ja pyyhkeet mukanasi.


Ylläksen parhaalla paikalla – Nilivaarassa. Mökin ikkunoista ja terassilta näkymät Yllästunturille. Aurinko paistaa koko iltapäivän auringonlaskuun saakka terassille.

Huvila on rakennettu tosi järeästä kelohirrestä, halkaisijaltaan 35-40 cm, lappilaisella ammattitaidolla paikalla hirsi hirreltä veistäen. Rakennus on sisustukseltaan hienostunut, tunnelmallinen asuinympäristö lomallesi.

Sisustusmateriaalit on huolella valittu: kelohirsi, kelotuppilauta, tammi, pähkinä, lämpökäsitelty haapa, tervaleppä, ruostumaton teräs ja luonnon laattakivi vuorottelevat pehmeiden, värikylläisten sohvien ja nojatuolien ja hyvien vuoteiden kanssa. Tunnelmallinen valaistus korostaa sisustuksen lappilaisia yksityiskohtia.

Ilvinki 2:n sisäänkäynti ja parkkipaikka sijaitsee kokonaan suuren talon eri puolella kuin toisen asunnon, Ilvinki 3:n pääovi ja parkkipaikka. Asuntojen välissa on 30 cm:n paksuinen kiviseinä, joka korostaa loma-ausunnon rauhaa ja yksityisyyttä.

Ilvinki 2 on suurempi paritalon asunnoista alhaalla tilaa on 70 m2: tupakeittö, 2-hengen makuuhuone erillisvuotein, jotka voidaan yhdistää ja 3-hengen makuuhuone, jossa on järeä kehonkainen vuodekokonaisuus: alhaalla on parivuode ja ylhäällä vuode yhdelle. Saunaosastolla on sauna, kahden suihkun pesuhuone ja pukuhuone, josta loma-asunnon toinen ulko-ovi aurinkoiselle, länteen aukeavalle isolle terassille - Yllästunturinäkymin.

Yläkerrassa tilaa on 35 m2: kaksi makuuhuonetta, joista suurempi on 4 henkilölle erillisvuotein, jotka voidaan yhdistää kahdeksi parivuoteeksi ja toinen makuuhuonen kahdelle henkilölle erillisvuotein. Yläkerran suuremmassa makuuhuoneessa on asunnon toinen televisio audio- ja dataliittimineeen.

WC on sekä ylä- että alakerrassa.

Koneellinen ilmanvaihto varmistaa isommankin lomaseurueen viihtymisen. Alakerrassa kivilattiat, joissa jalalle miellyttävä lattialämmitys. Lasiluukkullinen luonnonkivitakka tuo Lapin tunnelmaa - rajoittamaton määrä takkapuita sisältyy vuokraan

Ilvinki 2:n keittiö on rakenettu hyvän ruuan ystäville - tilaa on useammallekin lomakokille. Erittäin monipuolinen, runsas ja korkealaatuinen ruuanlaitto- ja tarjoiluastiasto on 12 hengelle, joten vaativakin kattaus onnistuu. Ruokapöytään mahtuu 12 ruokailijaa.

TV on sekä alakerrassa että yläkerrassa!

Suuri terassi aukeaa länteen ja Yllästunturi näkyy. Terassilla istumaikkoja suurellekin ryhmälle ja reilun kokoinen pöytä, vaikka ulkoruokailuun.

Pihassa on varastorakennus, jossa voitelupöytä suksien voitelutelineineen sekä polttopuut ja lasten lumilelut/pulkat. Varastossa on myös joitakin kokoja lasten hiihto- ja laskettelusuksia monoineen.

Karaokelaitteet - ota omat karaoke-DVD:t mukaan!

Erikseen sovittaessa lasten vetoahkio ja lasten Fjällräven- kantorinkka , vauvasänky, syöttötuoli, Erikseen sovittaessa kesällä polkupyöriä ja pieni soutuvene ja henkilöauton peräkärry sen kujettamiseen.

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Ilvinki 2:n osoite on Auttontie 1, 95970 Äkäslompolo
ja sijaintikoordinaatit N 7502565 E 2508531

LOMA-ASUMISEN AATELIA YLLÄKSELLÄ!Ilvinki2 -  alakerran wc Ilvinki 2 -keittiö, tammea, pähkinäpuuta, ruostumatonta terästä, luonnonlivitakka Yläkerran makuuhuone 2 henkilölle. Vuoteet voi yhdistää.
Ilvinki 2 saunan pukuhuone ja ovi terassille. Pesukone ja kuivauskaappi Iltapäivän aurinkoinen terassi Yllästunturinäkymin Ilvinki 2 -alakerta päämakuuhuone kahdelle, myös rinnnakkain ja  makuuhuone kolmelle
Ilvinki 2 - yläkerran suurempi makuuhuone 4 hengelle, vuoteet voi erottaa yksittäisvuoteiksi. Lisävu Ilvinki 2 - sauna, leppää, lämpökäs. haapaa, led-valaistus. Saunassa ja pesuhuoneessa on  ikkuna. Julkisivu, pääsisäänkäynti parkkipaikalta, taustalle vasemmalla suksien hoito ja puuvarasto
Ilvinki 2, oleskelu, keloa, kelotuppilautaa, laattalattia, jossa lattialämmitys Paritalo Ilvinki 2 oikealla ja Ilvinki 3 vasemmalla, terassit länteen aurinkoisinYllästunturinäkymin Ilvinki 2 - sauna: leppää, lämpökäs. haapaa, lasitiiltä, kiuas ruostumatonta terästä.
Ilvinki 2 -päämakuuhuone, vuoteet voi erottaa yksittäisvuoteiksi Yläkerrassa erillisvuoteet voi siirtää asukkaiden tarpeen mukaan ilvinki 2a, sauna pukuhuone, ovi ja ikkuna isolle terassille
Poro Ilvinki 2:n pihassa Ilvinki 2, suihkut saunan pesuhuoneessa Revontulet juoksevat Ylläksen yössä
Ilvinki 2:n terassilta Yllästunturi näkyy iltapäivän auringon paisteessa Aurinkoisella Ilvinki 2 terassilla on tilaa kaikille asukkaille Yllästunturinäkymin Ilvinki 2, ruokailu, keittiö, tammea, pähkinäpuuta, ruostumatonta terästä, luonnonkivitakka  


||  Esittely ja kuvat  ||  Tarkemmat tiedot  ||  Etäisyydet  ||  Kartta  ||  Hinnasto  ||


PÄÄSISÄISENÄ PERUUTUS!
13-28.4.2019

Kelohuvila Ilvinki 2
4 makuuhuonetta
8+4 henkilöä
Peruutushinnat esimerkiksi:
4 vrk pääsiäispyhinä vain
1.500,00eur sis. hissilipun*
7 vrk pääsiäispyhinä vain
1.800,00eur sis. hissilipun*
13-18.4 la-to 22-28.4. ma-su
130eur vrk! min. 4 vrk!

*Firmalipulla voivat laskea koko loma-ajan kaikki loma-asunnossa asuvat vaikka saman päivän aikana, ei kuitenkaan yhtäaikaa.
Hissilipulla SkiBussi/kyläbussi on ilmainen. Kyläbussi- ja SkiBussipysäkille 200m.

Kelohuvila Ilvinki 3
3 makuuhuonetta
6+2 henkilöä
Peruutushinta esimerkiksi
4 vrk pääsiäispyhinä vain
990,00eur
7 vrk pääsiäispyhinä vain
1.300,00eur
13-18.4 la-to tai
22-28.4. ma-su
180,00eur vrk

VAPPUNA TARJOUSHINTA!
27.4.-2.5.2019
Kelohuvila Ilvinki 1
2 makuuhuonetta+parvi
6+2 henkilöä
150,00eur vrk sis. hissilipun*
norm. 215,00-ei hissilippua!
Min. 4 vrk.

*Firmalipulla voivat laskea koko loma-ajan kaikki loma-asunnossa asuvat vaikka saman päivän aikana, ei kuitenkaan yhtäaikaa.
Hissilipulla SkiBussi/kyläbussi on ilmainen. Kyläbussi- ja SkiBussipysäkille 200m.

Rajoittamaton määrä takkapuita sisältyy kaikkien KeaLomien kelohuviloiden vuokrahintaan!

Kysy 040 580 1490 Erja
tai lähetä sähköposti erja.kallio@kealomat.fi


Kuvassa tunnelmallinen Ilvinki 1:n tupa.

Kelohuvila Ilvinki 1 sijaitsee Äkäslompolon arvostetuimmalla alueella, Nilivaarassa.

Kaikkien Ilvinki-mökkien ikkunoista ja iltapäivän aurinkoisilta terasseilta näkymät Yllästunturille.
ILVINKI KELOHUVILAT - YLELLISTÄ LOMA-ASUMISTA TAVALLISEN HINNALLLA!Ylempi kuva: Kelohuvila Ilvinki 3 oleskelu. Alempi kuva: Kelohuvila Ilvinki 2 oleskelu.
Ilvinki 2:n ja Ilvinki 3:n keittiöt ovat tammea, pähkinää, kelohonkaa ja kaikki kodinkoneet ruostumatonta terästä!
 
Päivitetty  12.4.2019