'
  KeaLomat KeaMkit Hinnastot Ota yhteytt Yhteystiedot  
| In English


ILVINKI 3 ESITTELY JA KUVAT

 
Katso kuvia KARTTA

PREMIUM KELOHUVILA ILVINKI 3

Ylläksen parhaalla paikalla – Nilivaarassa mökin terassilta ja ikkunoista avautuvat näkymät näkymät Yllästunturille. Iltapäivän aurinko paistaa terassille auringonlaskuun saakkka.

Huvila on rakennettu tosi järeästä kelohirrestä lappilaisella ammattitaidolla rakennuspaikalla veistäen.

Rakennus on sisustukseltaan hienostunut, tunnelmallinen asuinympäristö lomallesi. Sisustusmateriaalit ovat huolella valittu: kelohirsi, kelotuppilauta, tammi, pähkinäpuu, lämpökäsitelty haapa, tervaleppä, ruostumaton teräs ja lappilainen luonnonkivi vuorottelevat pehmeiden, värikylläisten sohvien ja nojatuolien ja hyvien vuoteiden kanssa. Tunnelmallinen valaistus korostaa sisustuksen lappilaisia yksityiskohtia. Sisustuksen tekee ainutlaatuiseksi se, että kaikki yksityiskohdat on suunniteltu vain tätä lomasuntoa varten. Tunnelmaa luo kaunis, lasiluukullinen luonnokivitakka. Rajaton määrä takkapuita sisältyy vuokrahintaan.

Ilvinki 3 on pienempi paritalon asunnoista alhaalla, 50 m2: tupakeittiö, makuuhuone, sauna, pesuhuone ja WC, iso terassi länteen Yllästunturinäkymin. Yläkerrassa on tilaa 25 m2, kaksi makuuhuonetta ja WC.

Ilvinki 3 sisäänkäynti ja parkkipaikka sijaitsevat eri puolella suurta rakennusta kuin Ilvinki 2:n sisäänkäynti ja autojen paikoitus. Asuntojen välissä on myös 30 cm:n paksuinen kiviseinä, joka korostaa lomasunnon yksityisyyttä.

Monelle lomalaiselle hyvä ruoka on tärkeä osa vapaa-aikaa.Ilvinki 3:n keittö, kuten kaikki Kealomien keittiöt, on rakenettu hyvän ruuan ystäville, sillä työtasotillaa riittää. Ruuanlaitto- ja tarjoiluastiastot ovat erittäin monipuoliset ja tasokkaat ja runsaat, joten vaativakin kattaus onnistuu. Astiastot ovat 8 hengelle. Kaikki keittiön koneet ovat ruostumatonta terästä, uusia ja laadukkaita.

Koneellinen ilmanvaihto varmistaa viihtyvyyden isommalekin lomaseurueelle Alakerrassa on kivilattiat, joissa jalalle mukava lattialämmitys, lasiluukkullinen luonnonkivitakka antaa tunnelmaa – rajoittamaton määrä takkapuita sisältyy vuokraan! Autojen lämmitykseen ajastettava sähköpistorasia on pääoven vieressä ulkona.

Karaokelaitteet ovat jokaisessa Ilvinki-loma-asunnossa

Lasten pullkat, lumilelut ja lumilapiot vapaasti käytettävissä. Ilvinki 3:ssa on myös syöttötuoli ja potta. Lapsille on myös joitakin kokoja hiihto- ja laskettelusuksia sekä monoja. Erikseen sovittaessa lasten vetoahkio ja lasten Fjällräven- kantorinkka sekä vauvan sänky ilman lisäveloitusta.
Äkäslompolon kyläbussin ja Skibussin pysäkille on matkaa 200 metriä.

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Ilvinki 3:n osoite on Auttontie 1, 95970 Äkäslompolo<
ja sijaintikoordinaatit N 7502565 E 2508531 KELOHUVILA ILVINKI 3 SOPII ERINOMAISESTI MYÖS EDUSTUS KÄYTTÖÖN!
YHDESSÄ ILVINKI 1 JA ILVINKI 2 KEALOHUVILOIDEN KANSSA TILAA ON JOPA YLI 25 HENGEN RYHMÄLLE VIEREISISSÄ KELOHUVILOISSA. KOKOUS- JA KOULUTUSVARUTUS SOVITTAESSA: PIIRTOHEITIN, FLÄPPITAULU, KOPIOINTIPALVELU

LOMA-ASUMISEN AATELIA YLLÄKSELLÄ!Ruokapöytään 8 hengelle - jatkopala lisätään Ruokailu, max 8 hengelle Sauna, keloa, klinkkeriä, leppää, lämpökäsiteltyä haapaa, ruostumaton teräskiuas seinäajastimella
Ilvinki 3 alakerta -autojen paikoitus Keittiö, tammeä, pähkinää, ruostumatonta terästä, takka luonnonkiveä, ovi terassille Ilvinki 3, toisen sisäänkäynnin edessä on autosi parkkipaikka ja ajastettava autonlämmitin
Pesuhuone -wc, kaakelia, pähkinää, lattilämmitys, alakerta Tammea pähkinää, luonnonkiveä, keloa - keittökoneet ruostumatonta terästä, tv Tervetuloa ruokapöytään!
Oleskelu - muhkea sohva ja nojatuolit WC yläkerta Alakerran makuuhuone  neljälle - erillisvuode
Yläkerran makuuhuone, kaksi yksittäisvuodetta, jotka voit yhdistää Alakesrta: iso makuuhuone neljälle, parivuode ja kasi yksittäisvuodetta  


||  Esittely ja kuvat  ||  Tarkemmat tiedot  ||  Etäisyydet  ||  Kartta  ||  Hinnasto  ||


HISSILIPPUTARJOUS 2.1.-16.2.2019!
Kaikissa Ilvinki-kelohuviloissa ilmainen hissilippu (firmalippu) loma-ajaksi! Lipulla voi laskea kaikki loma-asunnossa asuva, ei kuitenkaan yhtäaikaa.

Tällä hissilipulla SkiBussi on ilmainen. SkiBussipysäkille 200m.

Rajoittamaton määrä takkapuita sisältyy kaikkien KeaLomien kelohuviloiden vuokrahintaan!

Kysy 040 580 1490 Erja
tai sähköpostilla
tai lähetä s-posti erja.kallio@kealomat.fiOta yhteyttä! erja.kallio@kealomat.fi puhelin 040 580 1490


Kelohuvila Ilvinki 1 sijaitsee Äkäslompolon arvostetuimmalla alueella, Nilivaarassa. Kaikkien Ilvinki-mökkien ikkunoista ja iltapäivän aurinkoisilta terasseilta näkymät Yllästunturille.
Kuvassa tunnelmallinen Ilvinki 1:n tupa.
ILVINKI KELOHUVILAT - YLELLISTÄ LOMA-ASUMISTA TAVALLISEN HINNALLLA!Ylempi kuva: Kelohuvila Ilvinki 3 keittiö.
Alempi kuva: Kelohuvila Ilvinki 2 keittiö.
Keittiöt tammea, pähkinää, kelohonkaa ja kaikki kodinkoneet ruostumatonta terästä!
 
Päivitetty  9.1.2019