'
  KeaLomat KeaMkit Hinnastot Ota yhteytt Yhteystiedot  
| In English


KELOHUVILA LAPIN ILVINKI 1 ESITTELY JA KUVAT

 
Katso kuvia KARTTAKELOHUVILA LAPIN ILVINKI 1
Katso hinnat tämän sivun alaosasta!

Ylläksen parhaalla paikalla – Nilivaarassa on kaunis lapinhenkinen kelohuvila Lapin Ilvinki. Terassilta ja ikkunoista avautuvat näkymät näkymät Yllästunturille. Iltapäivän aurinko paistaa terassille auringonlaskuun saakkka. Ilvinki 1 sijaitsee kauniilla tontilla, rauhallisessa paikassa päättyvän tien varrella.

Kelohuvila on rakennettu lappilaisella ammattitaidolla veistäen keloa hirsi hirreltä käsityönä.

Rakennus on sisustukseltaan hienostunut, tunnelmallinen asuinympäristö lomallesi: Lapinhenkiset sisustusmateriaalit ovat huolella valittu: kelohirsi, kelotuppilauta, ruostumaton teräs ja luonnonkivi vuorottelevat pehmeiden, värikylläisten sohvan ja nojatuolien ja hyvien vuoteiden kanssa.

Tunnelmallinen valaistus korostaa lappilaisia yksityiskohtia. Kaunis, lasiluukullinen luonnokivitakka luo viihtyvyyttä lomallesi. Rajaton määrä takkapuita sisältyy vuokrahintaan.

Kelohuvilan alakerta on kooltaan 63m2: tilava tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta: suuremmassa makuuhuoneessa on kaksi parivuodetta ja pienemmässä makuuhuoneessa yksi parivuode, ei kerrossänkyjä! Yläkerrassa on parvi 12 m2, jossa muhkeat patjat 3 henkilölle.

Sauna, pesuhuone ja WC, koko tilava talon levyinen terassi länteen Yllästunturinäkymin. Aurinko paistaa terassille koko iltapäivän auringonlaskuun saakka.

Eteisessä, saunassa, pesuhuoneessa ja WC:ssä on laattalattia ja makuuhuoneissa mäntylattia - kaikissa edellämainituissa on lattialämmitys. Tuvassa on mäntylattia ja sähköpatteri- ja kattolämmitys sekä ilmalämpöpumppu.

Monelle lomalaiselle hyvä ruoka on tärkeä osa vapaa-aikaa. Ilvinki 1:n keittö, kuten kaikki Kealomien keittiöt, on poikkeksellisen suuri sillä se on omistettu hyvän ruuan ystäville - työtasotillaa riittää. Voit paistaa, loimuttaa tai grillata myös avotulella -takka on ruuanlaittokorkeudellasähkölieden vieressä.

Pihalla on myös ulkotulisija, jossa voit paistaa vaikka lättyjä, loimuttaa kalaa tai grillata makkaroita tikun nokassa tai muuta ruokaa ritilällä.

Kaikki kodinkoneet ovat ruostumatonta terästä ja uusia. Ruuanlaitto- ja tarjoiluastiastot ovat erittäin monipuoliset ja tasokkaat ja runsaat, joten vaativakin kattaus onnistuu. Mm. vesi- viini-, kuohuviini-,viski-, konjakki-, snapsi lasit ovat kauniissa kelohirsi-peilihyllyssä odottamassa käyttäjää. Laadukkaat astiastot ovat 10 hengelle.

Palovaroittimet joka huoneessa.

Autojen lämmitykseen ajastettava lämmitystolppa on pihassa talon vieressä.

Karaokelaitteet ovat jokaisessa Ilvinki-loma-asunnossa

Pihassa olevassa kelohirsirakennuksessa on puuvarasto ja voitelupöytä, jossa suksien voiteluteline.

Lemmikit eivät valitettavasti ole sallittuja.

Lasten pulkat, lumilelut ja lumilapiot vapaasti käytettävissä, myös lasten hiihto-ja laskettelusuksia on joitakin kokoja. Ilvinki 1:ssa on myös syöttötuoli, vauvan sänky ja potta. Erikseen sovittaessa lasten vetoahkio ja lasten Fjällräven- kantorinkka ilman lisäveloitusta.

Äkäslompolon kyläbussin ja Skibussin pysäkille on matkaa 200 metriä.

Lapin Ilvinki 1:n osoite on Auttontie 1, 95970 Äkäslompolo
ja sijaintikoordinaatit N 7502565 E 2508531

LAPIN ILVINKI - LOMA-ASUMISEN AATELIA YLLÄKSELLÄ!

ILVINKI 1-KELOHUVILAN HINNAT:

2.10-18.12.2021 - tarjoushinta 100,00eur/vuorokausi Min. 4 vuorokautta. Viikonloppu pe-su 350,00eur, lisävuorokaudet 100,00eur.

Joulu-uusivuosi-loppiainen 18.12.2021 - 9.1.2022 hinta 250,00eur/vrk. Tällöin vuokra-aika voi alkaa ja päättyä valitsemanasi ajankohtana.

10.1.2022 - 18.2.2022 - tarjoushinta 100,00eur/vuorokausi Min. 4 vuorokautta. Viikonloppu pe-su 350,00eur, lisävuorokaudet 100,00eur.

19.2.2022-9.4.2022- hinta 1.300,00eur/viikko

9.4.2022- 23.4.2022 hinta 1.500,00eur/viikko

HINNAT OVAT MAX. KUUDELLE HENKILÖLLE, LISÄHENKILÖT MAX KAKSI - KAUDEN MUKAAN LISÄHINTA.

9.1.2022 alkaen - kysy majoitushinta sähköpostilla. Kysy myös mahdollisia peruutusviikkoja - saat ne tosi edulliseen hintaan! Peruustusviikoina vuokra-aika voi olla lyhyempikin esim. 2-4 vrk

------------------------------------------------------------------------------------------- Sesongilla viikot 8-18/2022 vuokra-aika on pääsääntöisesti viikko. Lomaviikko alkaa lauantaina kello 16 ja loppuu kello 11 ellei toisin ole sovittu. Sesonkien ulkopuolella vuokra-aika voi olla myös viikonloppu, juhlapyhä tai arkisin min. 4 vrk ja tulo ja lähtemisaika asiakkaan toiveen ja mahdollisuuksiemme mukaan

Loppusiivous 95,00€. Voit tehdä loppusiivouksen listamme mukaan myös itse.
Lakanat ja pyyhkeet 20,00€ setti = aluslakana, pussilakana, tyynyliina, iso kylpypyyhe ja pienempi kasvo/käsipyyhe. Voit tuoda myös halutessasi omat liinavaatteet ja pyyhkeet mukanasi.

.......................................................................... Soita 040 580 1490 tai lähetä sähköposti erja.kallio@keakiinteistot.fi

Ilvinki 1  pohjapiirros. Parvi on saunan, pesuhuoneen, eteisen ja keittiön päällä Varasto, suksisien huoltopöytä, jossa voiteluteline ja polttopuuvarasto Ilvinki 1, parvi, paksut patjat 3-4 henkilölle
Sohva ja kivi/kelopöytä Ilvinki 1 Pienemmän makuuhuoneen parivuode
Pesuhuoneessa pesukone ja reilu kaappi hygieniatavaroille sekä lasi- ja kelotuppilautahyllyt Ruokailu,- ikkunat Lapin luontoon, Mitsubishi-ilmalämpöpumppu Ilvinki 1 saunan kiuas, ruostumatonta terästä
Ilvinki 1, sauna Ilvinki 1 keittiö ruostumatonta terästä, pähkinää, mäntyä ja lunonnonkiveä. Takka=ruuanlaittokorkeus Ilvinki 1 keittiö ja lasiluukullinen luonnonkivitakka
Suurempi makuuhuone - kaksi parivuodetta Ilvinki 1 iltapäivän kevätauringossa Ilvinki 1, parvi kolmelle henkilölle, reilut 90 cm patjat, puhallin viilentää parven
Ilvinki 1 isommassa makuuhuoneessa kaksi samanlaista keloparivuodetta Keittiö ruostumatonta terästä, luonnonkiveä, takka on ruuanlaittokorkeudella Lapin Ilvinki 1 keasäasussa -autolla pääset etupihalle saakka
    


||  Esittely ja kuvat  ||  Tarkemmat tiedot  ||  Etäisyydet  ||  Kartta  ||  Hinnasto  ||


Kysy vapaata lomamökkiä loma-ajallesi! 040 580 1490 Erja
tai lähetä sähköposti erja.kallio@kealomat.fi

Rajoittamaton määrä takkapuita sisältyy Lapin Ilvinki 1:n vuokrahintaan!


Kuvassa tunnelmallinen Lapin Ilvinki 1:n tupa.

Lapin Ilvinki-kelohuvila on Äkäslompolon arvostetuimmalla alueella, Nilivaarassa.

Lapin Ilvinki-loma-asunnon ikkunoista ja iltapäivän aurinkoiselta terassilta näkymät Yllästunturille.
ILVINKI KELOHUVILA - YLELLISTÄ LOMA-ASUMISTA TAVALLISEN HINNALLLA!Ylempi kuva: Kelohuvila Lapin Ilvinki 1, monipuolinen tupakeittiö - takka ruuanlaittokorkeudella! 
Päivitetty  4.10.2021